Skip to content
https://get.wise.se/hubfs/iStock-1325276224.jpg

Så arbetar en hållbar ekonomifunktion

Eqonomy bjuder in till ett webinar på temat Den (o)hållbara ekonomifunktionen tillsammans med Ekan Management Stockholm.
Webinar

Har ekonomifunktionen halkat efter utvecklingsmässigt? Trots att stora delar av en ekonomiavdelnings traditionella uppgifter är väl passade för att digitaliseras kan vi konstatera att många fortfarande arbetar som de gjorde för 20 år sedan. Med förändrade krav och förväntningar är detta inte hållbart.

Förra årets pulsmätning från oss på Eqonomy visade att endast 46% av de tillfrågade ekonomicheferna tror sig kunna bibehålla sin nuvarande arbetsbelastning utan att det påverkar deras hälsa negativt på lång sikt. 

I en situation med långa arbetsdagar och hög stressnivå är det inte helt enkelt att bryta sig ur vardagens realiteter för att forma en bättre situation i framtiden. Men vi vet att det måste göras. För att skapa rätt förutsättningar krävs utveckling inom tre övergripande områden:

• Organisering
• Digitalisering
• Kompetensutveckling

Välkommen att ta del av EQonomy’s studie och Ekan Managements erfarenheter av både problem och lösningar på de här frågorna. 

Datum: 22 maj

Tid: 8.30 - 9.30

Plats: Zoom (länk skickas efter anmälan!)

 

Kort om Ekan Management

Vi är ett managementkonsultbolag som i över 30 år har drivit utvecklingen av ekonomi och verksamhetsstyrning. Ledorden som präglar allt vi gör är Utmana, Involvera och Förverkliga. Ekan Management är också svensk representant för det globala konsultnätverket Beyond Budgeting Advisory (BBA Ltd) och ledande inom Beyond Budgeting Round Table (BBRT)

nsdv1qvsxbxsqxyigwr9

Talare

Rikard Olsson
Rikard har en gedigen erfarenhet av utveckling av styrmodeller och ledningsprocesser, bland annat från sin tidigare roll som chefscontroller på AstraZeneca. Han är idag en efterfrågad talare vid konferenser och seminarier där han utmanar hur vi leder och styr våra företag och organisationer, ofta med rubriker som Beyond budgeting/Dynamisk styrning, och Future Finance.
Elisabeth Novotny
Elisabeth drivs i rollen som managementkonsult av att realisera organisationers uppdrag och strategier med utgångspunkt i vad som driver och motiverar människor. Med sin grund inom ekonomi, kombinerar hon detta med expertis inom projektledning, coaching och ledarskap.
Malin Lindéen
Affärsområdeschef Eqonomy
Malin är en driven och engagerad ledare med mer än 15 års erfarenhet från ledande befattningar i främst konsult och rekryteringsbranschen. Hon har stor erfarenhet från entreprenöriella tillväxtbolag och brinner för att få verksamheter och människor att växa.