Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/therese-alshammar-cropped2.jpg?width=1999&quality=high

Uthållighet & kvalitet på motivation med Therese Alshammar

Bli inspirerad av en av Sveriges mest framgångsrika simmare genom tiderna – Therese Alshammar! Hon har tagit OS-medaljer, vunnit VM-guld och satt flera världsrekord. Men hur lyckades hon egentligen hålla motivationen uppe och vara aktiv under så många år?
Event

I vår föreläsning delar Therese med sig av sina hemligheter för att alltid sträva efter att utvecklas och nå nya mål. Hon berättar om hur hon använde sin Baby Step-metod för att förbättra sina starter och därmed bli snabbare i vattnet.

Men det handlar inte bara om simning – Therese tar med sig erfarenheterna från sin idrottskarriär och applicerar dem på andra områden i livet. Kom och låt dig inspireras av hennes historier och lärdomar!

Oavsett om du är en simmare själv eller en ekonom som letar efter motivation och inspiration, är Therese Alshammar en föreläsare du inte vill missa. Så ta chansen att lyssna på en av Sveriges största idrottsstjärnor genom tiderna!

När? 25 maj 8.30 - 9.15. Frukost från 08.00 för dig på plats.

Var? Delta digitalt eller på plats hos oss på House of Wise, Linnégatan 87 (Hybrid). Länken för att kunna delta digitalt kommer på mail dagarna innan eventet.

Sista anmälan: 20 maj för dig som vill vara på plats och 24 maj för dig som vill hänga med oss i cyberspace. 

 

Talare

Therese Alshammar
Med sina 72 internationella mästerskapsmedaljer i simning pratar Therese Alshammar om hållbarhet och staying power. Vad finns det för olika typer av motivation och hur har hon använt dem för att blir världens bästa simmare? Hur kan man applicera samma tänk i sin vardag eller träning för att prestera på topp och må bra över lång tid?